Mercado Inmobiliario

En venda apartaments per a inversió a L’Estartit – Costa Brava.


Tenim a la venda apartaments de 1 i 2 habitacions totalment renovats en un complexe residencial exclusiu de lloguer turístic a l’Estartit.  Rendabilitat garantizada del 4,5% els 10 primers anys.

invest in l'estartit01invest in l'estartit02invest in l'estartit03

Aquest complexe d’apartaments turístics es troba a 50 m de la platja i aprop del centre de L’Estartit. Són vivendes totalment renovades, moblades i equipades, algunes tenen vistes al mar. L’edifici disposa d’una recepció i piscina comunitària.

Veure més fotos…

L’Estartit és una de les destinacions turístiques més reconegudes de la Costa Brava. La seva llarga platja de fina sorra i la reserva marina de les Illes Medes la converteixen en el lloc ideal per a passar les vacances en familia i per a la pràctica dels esports nàutics: submarinisme, caica, vela, kite surf…

Deportes náuticos
Esports nàutics

riding horses in costa brava emporda
Excursions a caball

Senderismo en la Costa Brava
Senderisme pel Parc Natural

L’entorn natural proper: el Parc Natural del Montgrí i Baix Ter, els aiguamolls de la Platera, l’escarpada costa… junt amb els poblets medievals de l’Empordà fan que tot plegat sigui un lloc molt atractiu pel senderisme, les rutes en bicicleta o les excursions a caball.

En definitiva, si vostè és inversor, aqusta és una aposta segura per a realizar una bona operació immobiliaria en el sector de lloguer turístic a la Costa Brava:

  • 4,5% de rendabilitat anual sobre el preu de compra.
  • Garantit durant els 10 primers anys.
  • Sense preocupacions ni despeses adicionals.

Demani més informació o una visita sense compromís!

email: vendes@torrent-api.com ó telf: +34 972 758925 // +34 972 750300



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *